28 Aralık 2012 Cuma

Çalışan Kadının Çamaşırla İmtihanı




İple çektiğim hafta sonlarında evde beni bekleyen bir dolu işi düşündükçe yorgunluğum birden daha da artıyor. Çalışan bir bayan olarak superman hızında hayatta tutunmanız gerek çoğu zaman. İş yerinde biriken mailler, evde ise biriken kirli çamaşırlar hep bizi bekler. Ev işlerinde “en sevdiklerimi?” soruyor arasıra ev hanımı olan arkadaşlarım. Ne yalan söyleyeyim çalışan kadınların “en sevdiğim” diyebileceği bir iş yok maalesef. Ama yinede ütü yapmayı  çamaşır yıkamaya tercih ederim.

Evliliğimin ilk zamanları böyle değildi tabii… Tam bir kabustu eşimin beyaz gömlekleri! Beyaz gömleklerin, pembeye çalan renkleriyle yüzleştikten sonra öğrendim renkli ve beyazları ayrı zamanlarda yıkamayı.

Geçenlerde ise Carrefour’dan aldığım bir ürün ile tüm alışkanlıklarımı değiştirdim. %100 Alman üretimi olan Dr. Beckmann ile gönül rahatlığı ile çamaşırlarınızı karışık yıkayabiliyorsunuz. Ben ilk önce emin olamadığım için renklilerle birlikte çok az giydiğim beyaz bir bluzumu yıkadım. Sonuç; renkleri birbirine asla karışmayan renkte çamaşırlar. Sonraki yıkamamda ise siyah, beyaz demeden doldurdum makineye, çamaşırların renklerinde hiçbir bozulma olmazken, Dr Beckman mendili ise mavi-mor tonlarında çıktı makineden.

Superman dostu bu ürünü nerelerden bulabileceğimi de sordum; Carrefour’un dışında Migros, Real, Şaypa, Metro, hatta evimin yanında bulunan Gratis’te dahi varmış. Biraz araştırdım, internetle haşırneşir iseniz www.cosmofresh.com ‘dan da bir tıkla alabiliyormuşsunuz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.



7 yorum:

hdidem95 dedi ki...

ne güzel bişey bu ablacım bi bakayım tşkler sevgiler

kemalpasatatlisi.com dedi ki...

feray cım,
hepimiz bumerang üyesiyiz anlaşılan :))))) sevgiler...

MAZES dedi ki...

ne diyeceğimi bilemedi,Sevalce lezetlerde kandırıldım,şok oldum okurken ,kullannanlara kolay gelsin demem lazım her halde.

Nilgün dedi ki...

Feray'cım sağlıklı ve mutlu yıllar dileklerimle..

hdidem95 dedi ki...

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice yıllara!
www.hadisofraya.com

sare dedi ki...

Feraycım, sevdiklerinle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum.
Sevgiler.

bir dilim bir tutam dedi ki...

2013 yillinda tüm arzularinin gerceklesmesi dilegi ile…

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails