MALZEMELER:
1 su bard. nohut (haşlanmış)
1 adet küçük boy karnıbahar
4 çorba kaşığı sıvıyağ
1 adet soğan
200 gr kıyma
1 çorba kaşığı salça
tuz, karabiber
su
YAPILIŞI:
Öncelikle karnıbaharları küçük çiçeklere ayırıp hazırlıyoruz.
Tencereye yağı ve soğanı alıp biraz kavuralım. Üzerine kıymayı ve salçayı ilave edip kavurmaya devam edelim. Karnıbahar ve nohutları ilave edip baharatlarını ve karnıbaharların üzerini aşacak kadar suyunu ekleyip kısık ateşte pişirelim..
5 yorum:
nefis olmuş ellerine sağlık canısı.çok öptüm.sevgilerimle.
Çok güzel görünüyor nefis olmuş ellerine sağlık canım.
merhaba canım,
bunu kesinlikle deniycem,süper fikir, karnıbahar ile nohutu kullanmak:) Ellerine sağlık canım, sevgiler
Ellerine sağlık ben de dün yaptım mis gibi
Cok güüzel oldu yemek tavsiyesi için teşekkürler
Yorum Gönder