5 Nisan 2008 Cumartesi

BEN GELDİİİİM

Nihayet arkadaşlar sizlere tekrar kavuşabildim. Aslında bir yere gitmemiştim ama öncedende bahsetmiştim modem arızalı diye işte onu tamire gönderince sizlerden uzak kaldım. Birden olduğu içinde gelinceye kadar beklemek zorunda kaldım sizleri çok özledim. Beni sürekli ziyaret eden yorum ve mesaj bırakan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Sizleri çok özledim.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

hosgeldın ablacım.. ne kadar cok sevındım dondugune..
herseyın yolunda olmasına cok sevındım..
opuyorum kocaman..
kendınıze ıyı bakın..
ıyı haftalar:)
tarıf de beklıyoruz:)

fatostuncay.blogcu.com

ceyt dedi ki...

feraycım, hoşgeldin canım.yorumunu görünce o kadar çok sevindimki.çok özlemiştim.herşeyin yolunda olmasına da çok mutlu oldum.güzel tariflerini bekliyoruz artık.kocaman öpüyorum sevgiler canım.

Melek* dedi ki...

dönmenize sevindim aşağıdaki kereviz salatasını çok severim ellerinize sağlık

Yaren dedi ki...

Hosgeldiiin canim,artik bilgisayarinda düzeldigine göre,seni daha aktiv görcez diye düsünüyorum:))))Ara vermeden ablacim ok mi?Özletmeden kendini,sevgiylerimi biraktim canim.

Adsız dedi ki...

hoşgeldin canım.döner dönmez güzel yorumunu bırakmışsın.teşekkürler.bizde seni çok özledik.yeni tariflerde görüşmek üzre.sevgiler.

Baharcicegi dedi ki...

Canim hosgeldin,insan blogundan ayri kalamiyor alisinca yani arkadaslardan,artik daha cok görüsürüz.
sevgiler

Adsız dedi ki...

hosgeldin ablacim, yorumunu gorunce çok sevindim geri dondun yaa, en kisa zamanda o guzelim tariflerini bekliyorum. ayrica sana da çok tesekkur ediyorum o guzel yorumun için moral ve destekçi oldu bana, simdi kafami dinledim ve tum yazilanlari okuyunca hata yaparim ben diye dusunup aklimdan kapatmayi sildim her ne kadar o kisi bana bu sefer kufur dolu yorum atsada artikin onemi yok çunku sizler yorumlarinizla bana guç verdiniz,seni çook opt..ablam, ii geceler.

Adsız dedi ki...

ewet çok yakınız.uğurkent lerdemi oturuyosun.

resimli yemek tarifleri dedi ki...

Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails