Hem pratik oluyor hem fazla kokmuyor yani güzell.
1 kg temizlenmiş sardalya yıkanıp iyice süzdürüldükten sonra tepsimize yayılır.
Üzerine sarımsak, zeytinyağı, limon suyu, karabiber ve tuz ile hazırladığımız sos karışımı balıkların üzerine fırça ile sürüyoruz.
Üzerine halka halka kestiğimiz soğan ve limon dilimlerini dizip fırınlıyoruz.
9 yorum:
ellerinize sağlık çok güzel görünüyor
Oooffff yemede yanında yat yani ablacım.Ellerine kollarına sağlık.
Sevgilerimle;
ellerine sağlık canım
en sağlıklı yemeklerden bence.
Ben balığı çok seviyorum.
Kızartması,buğulaması her türlüsüne bayılıyorum.
Ellerine sağlık.
Öpüyorum.
Feraycım bu sene balığı bende çok severek yiyorum fırında benimde tercihim kokusuda olmuyor hem hafif hem lezzetli geliyor ellerine sağlık canım çok nefis bir balık olmuş sevgiler
Balığı çok severim, haftada üç gün mutlaka yerim. Sardalya da bulduğum da almadan geçmeyeceğim balıklardan. Fırında nefis olmuş, ellerin sağlık arkdaşım.
of ne güzel olmuş ablacım ellerine sağlık afiyetler olsun bende uzuun bir ara verdim yakında döneceğim inşallah hepinizi çok özledim öptüm sevgiler
Figen'cim günlerdir rahatsızım blog arkadaşlarımı ziyaret edemiyorum. Tarifleri kaçırdım:))) Ellerine sağlık arkadaşım..
Feray'cığım,
Özleştik fena halde.
Yasaksız bir dünya istiyorum ben.
Şöyle dünya gözüyle eş dost görmek, sohbet etmek...
Yorum Gönder