2010 un son günleri acısı ile tatlısı ile kocaman bir yıl bitti bile. Günler ne kadar çabuk geçiyor anlamadım. İnşallah çok uzun yıllar hep berber oluruz..
Yılbaşı için pasta börek değil bende balık tarifi vereceğim. Benim gibi fazla balık sevmeyen birisi için çok kolay ve hafif bir tarif olduğundan vermek istedim.
MALZEMELER:
Çipura
Limon suyu
Sarımsak
Karabiber
Zeytinyağı
Tuz
Biberiye
Balıklarımızı yıkadıktan sonra Biberiye diğer malzemeleri bir kasede karıştırıp fırça ile balıkların içine ve dışına sürüyoruz. Balığın ağzına 1 dal biberiye koyup fırın torbasına yerleştiriyoruz.
200 derecede 15 - 20 pişiriyoruz.
Afiyet olsun arkadaşlar.
Hepinine sağlık mutluluk ve bol kazançlı bir yıl diliyorum.
7 yorum:
Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle ..en içten sevgilerimle..
Canim benim, ellerine saglik derken, tüm sevdiklerinle birlikte mutlu bir yil diliyorum.... Sevgilerimle,
Feraycım balık sevilmezmi diyeceğim ama bizim evde oğlum ve çocukları hergün yese bıkmıyor kızımın birisi hiç ağzına sürmüyor büyük kızımda yeni yeni başladı aynı evde hepimizin damak tadı farklı bu sene bende çok seviyorum balıkçıların önünden her geçişimde almak geliyor içimden çipurayada bayılırım ellerine sağlık canım yeniyılınız kutlu olsun sağlık ve mutluluklar dilerim sevgiler
off off derim bayılırım ben buna..
Her yeniyıl bir başka güzel.. 2011 yeniyıl sizlere hayatınız boyunca unutamayacağız güzellikler yaşatsın. Yeniyıl ınız kutlu olsun.
bayılırııım
Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.
Yorum Gönder