MALZEMELER:
1 ad. havuç
1 küçük soğan
500 gr. kabak
1 su bard.yoğurt
1 çorba kaşığı un
1 çorba kaşığı tuz
sıvı yağ
2 diş sarımsak
1 çay kaşığı kırm. biber
dereotu
ceviz
YAPILIŞI:
Kabakları rendeleyelim kısık ateşte sıvı yağ ile birlikte yumuşayıncaya kadar pişirelim.
Unu ilave edip biraz daha pişirelim.
Ayrı bir kapta soğan ve rendelenmiş havucu kavuralım.
Bu arada yoğurt sarımsak ve diğer malzemeleri karıştırıp soğuyan pürelerimizle karıştıralım
Süsleyerek servis edelim.
4 yorum:
Merhabalar ablacim,çok severim çok ellerine saglik nefis gozukuyor,sevgiyle kal ve guzel bir haftan olsun.
Canım çok severim, çok da nefis görünüyor,ellerine sağlık..Kocaman öpüyorum seni..
Sevgiler..
ellerinize sağlık çok güzel bir tarif.
Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.
Yorum Gönder