Yarım kg. mantar
Yarım kg. et
1 soğan
1 kırmızı biber
2 diş sarımsak
domates
sıvıyağ
istenilen baharat
Yağda soğanı biraz kavuralım üzerine etlerimizi koyup suyunu çekinceye kadar kavurmaya devam edelim
Mantarları ilave edelim onlarda suyunu çekerken sarımsak ve kırmızı biberi ilave edelim.
Pişmeye yakın baharatları ilave edelim.
9 yorum:
mantarli kavurma birada acili olursa nefis olur,buzdolabinda vardi bir paket yarin icin yemegim hazir oldu sayende,eline saglik canim
güzel bir hafta diliyorum
çokda güzel olur feraycığım..
mantarlı lezzetleri ne kadar çok severim..
afiyetler olsun
sevgiler iyi haftalar
AFIYET OLSUN CANIM
COK GUZEL GORUNUYOR
SEVGILER
Hımm ellerine sağlık , çok güzel görünüyor .
Sevgilerimle
hımm mantar olsun yeter nasıl oldugu önemli degil ister etli ister tavuklu :))
canım benim ellerine saglık afiyet olsun ..
Merhabalar..Güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Sevgiler.
tam ekmek banmalık olmuş ferkay ablacık,eline sağlık. Sevgilerimle.
Hiç hayır diyemem bu nefis yemeye tok karna bile yerim o kadar güzel görünüyorki ellerine sağlık Feray'cığım sevgiler canım
Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.
Yorum Gönder