21 Aralık 2009 Pazartesi

MANTARLI ET KAVURMA


Yarım kg. mantar

Yarım kg. et

1 soğan

1 kırmızı biber

2 diş sarımsak

domates

sıvıyağ

istenilen baharat



Yağda soğanı biraz kavuralım üzerine etlerimizi koyup suyunu çekinceye kadar kavurmaya devam edelim

Mantarları ilave edelim onlarda suyunu çekerken sarımsak ve kırmızı biberi ilave edelim.

Pişmeye yakın baharatları ilave edelim.

9 yorum:

Baharcicegi dedi ki...

mantarli kavurma birada acili olursa nefis olur,buzdolabinda vardi bir paket yarin icin yemegim hazir oldu sayende,eline saglik canim
güzel bir hafta diliyorum

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

çokda güzel olur feraycığım..
mantarlı lezzetleri ne kadar çok severim..
afiyetler olsun
sevgiler iyi haftalar

MUTFAKISTAN dedi ki...

AFIYET OLSUN CANIM
COK GUZEL GORUNUYOR
SEVGILER

neseersoy dedi ki...

Hımm ellerine sağlık , çok güzel görünüyor .
Sevgilerimle

Sevil Şahin dedi ki...

hımm mantar olsun yeter nasıl oldugu önemli degil ister etli ister tavuklu :))
canım benim ellerine saglık afiyet olsun ..

paşakızı mutfakta dedi ki...

Merhabalar..Güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Sevgiler.

bahar dedi ki...

tam ekmek banmalık olmuş ferkay ablacık,eline sağlık. Sevgilerimle.

dogada.blogspot.ru dedi ki...

Hiç hayır diyemem bu nefis yemeye tok karna bile yerim o kadar güzel görünüyorki ellerine sağlık Feray'cığım sevgiler canım

resimli yemek tarifleri dedi ki...

Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails