27 Eylül 2007 Perşembe

BEBEK YELEKLERİ

Arkadaşlar Yeleklerin tarifini istemişsiniz. Örnekleri anlatmam biraz zor. Özellikle beyaz yelek biraz karışık onu anlatamam birebir göstermek lazım. O yüzden kusura bakmayın.






Yakadan 66 ilmek ile başlayıp 3 sıra haroşa örün. 4 ilmek haroşa 8 ilmek düz den sonra 1ilmek artırıp 2 ilm. düz örüp tekrar 1 ilm artırın. (kol için artırım.)9 ilmek düz Yine kol için artırımın aynısını yapıp 16 ilmek düz örün. Yine kol için arttırım yapın ve 9 ilm.örün kol için artırım yapıp 8 düz 4 ilm. haroşa orun.
4 sıra düz örgü örüp 3 sıra haroşa örerek 22 artırma deliği yapın. Kolları kesip bedene istediğiniz örneği koyup örün.











bu yeleği 130 ilmekle etek ucundan başladım. 3 sıra haroşadan sonra öne 6 ilmek haroşa örüp düz olarak 4 sıra ördüm 1 sıra kırmızı ile haroşa geçip böyle 10 sıra kırmızı oluncaya kadar devam ettim.önlerde 24 ilm. bırakıp koltuktan 8 er ilm. kestim. 2 sıra daha kırmızı örüp ön yakadan 12 ilm kesip ve 7 dilim daha çizgi ördüm ve omuzu kapattım. arka yakadan 18 ilmek kestim. omuzları birleştirip kurdela ile büzdüm.








78 ilm.başlayıp 3 sıra haroşa örüp 1 sıra ajur yapıyoruz.5 ilm. haroşa (Kol için arttırım 1ilm artır i lm düzör yine 1 ilm. arttır) 10 ilm düz kol için arttırım-10 ilmek düz kol için arttırım 24 ilm. düz-kol için arttırım-10ilm düz-kol için arttırım-10ilm düz5ilm haroşa olarak 6 delik oluncaya kadar örüp 3 sıra tamamen haroşa örüyoruz ve tekrar 4 delik düz örgü örüp 3 sıra haroşa örüyoruz ve kolları kesiyoruz.
Beden toplam 137 ilmek oluyor.Kol altına 8 er ilmek atıyoruz. Ben böyle baklava örneği koydum siz nasıl bir örnek isterseniz ondan yapabilirsiniz.

14 yorum:

elay dedi ki...

hoşgeldin sevgili arkadaşım.inşallah hayırlı olur.sevgiler.

Adsız dedi ki...

Öncelikle bu güzel örnekler için teşekkür ederiz.Örneklerinizin birkaç yönden görünüşünü verir, yapılışını da kısaca tarif ederseniz seviniriz.

Adsız dedi ki...

bebek yeleklerindeki beyaz olanın sayısı ve tarifini ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz

Adsız dedi ki...

anlatmak zor ise yeleği yakından yaka ve örneklerin olduğu yerden resimlerini yayınlayabilirmisiniz

Adsız dedi ki...

hepsızı cok guzel bı harıka bende kızıma orecem

Adsız dedi ki...

bende hamıleyım kızım olacak bende kızıma yapacam sarı yelekten tsk ederım daha guzelelrı varsa yayınlarmısınız tarıfıyle bende bu sene ogrendım orguyu (F)

Adsız dedi ki...

beyaz bebek yeleğinin tarifi zor demişsiniz roba kısmının yakından fotoğrafını yayınlayabilirmisiniz

Adsız dedi ki...

gerçekten çok güzeller ellerinize saglık bide yakın verseniz çok daha iii olacak vede açıklamalı bizde yapalım yinede tşklr güzeller

Adsız dedi ki...

öncelikle ellerinize sağlık. ben 15 yaşındayım ve 3 kız 2 si erkek olmak üzere 5 tane yeğenim var ve bende onlara bişiler örmek istiyorum ve sizin sitenizdeki yelek örnekleri çok hoşuma gitti ama bana biraz ağır geldi.benim için biraz daha hafif örnekler yokmu ya da anlatımlı yapsanız ??? lütfenn

Adsız dedi ki...

slm bn muğla yatağandan bebek yelek modellerinizi cok beeyndim ancak bn 1bebiğim ve 4 yeğenim var onlar için erkek bebek yelekleri arıyorum gönderirseniz severim

resimli yemek tarifleri dedi ki...

Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.

resimli yemek tarifleri dedi ki...

Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.

winx dedi ki...

bu güzel başarılı çalışmalarınız devamlı olur umarım

v-pills nedir dedi ki...

nefismis tarifiniz.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails