11 Ekim 2011 Salı

TATİL OLMAYAN TATİL BİTTİ

Tatilimiz öncelikle çok güzel başladı.
Ankara dan kardeşim, Kıbrıs tan oğlum geldi tüm hasret kaldıklarımızla buluştuk, 15 günümüzü böyle geçirdik Kardeşimin izni 15 gün olunca haliyle gitme vakti geldi. Onları yolcu ettik ve bizim içinde kötü günler başladı. Annem onları gönderdikten sonra birden bayıldı, ben önce üzüntüden falan sandım, tansiyonuda olduğundan hemen yatırıp ayaklarını biraz yükseğe kaldırdım, biraz kendine geldi ardından tansiyonunu ölçeye başladım ama ne tansiyon alabiliyorum nede kalp atışlarını alabiliyorum ve annem tekrar bayıldı, hemen ambulans çağırdık hastaneye gittik meğerse annem de hiç kan kalmamış iç kanama geçiriyormuş. Acil olarak 9 Eylül Hastanesine kaldırdık.
Hemoglobini 3,8 düşmüş en düşük 11,5 olması gerekirken, Kanamanın nereden geldiğini araştırmaya başladılar ve 7 kez Endeskopi yapıldı, 12 parmak ve ince bağırsakta yaralar varmış yakıldı ve biz tam 24 gün hastanede ben annemin başında eşim, babam, çocuklar bahçede kardeşim geri geldi ve çok üzücü ve sıkıntılı günler geçirdik.
16 ünite kan verildikten sonra annem kendine gelebildi. çok şükür atlattı.
Eylülün 9 unda son kontrolleri yaptırıp onları Salihli ye getirdik, aynı gün biz geri döndük hem birkaç gün tatil yapıp hemde evi toparlıyalım diye.
Ekim in başında döndük fakat bu kezde annem bahçede yürüyüş yapayım derken ayağı takılmış düşmüş, Babam haber verince hemen gittik birde ne görelim annemin yüzü kanlar içinde hadi yine hastaneye kaldırdık film falan çekildi çok şükür herhangi bir kırık yokmuş, şimdi bütün yüzü mosmor şiş öylece yatıyor.
İşte bu yüzden bu güne kadar döndüğümü size haber veremedim.
Hepinizi çok özledim inşallah bundan sonra sık sık haberleşiriz.

8 yorum:

lezzet sefasi dedi ki...

Ferkay canimmmm cokk gecmis olsunn. Cok uzuldum kotu gunler gecirmenize, ama allaha cok sukur annen daha iyi imis, Allah beterinden saklasin.
Yapa bilecegimiz birsey olursa lutfen bildir .

Unknown dedi ki...

Ablacım büyük geçmiş olsun Rabbim beterinden korusun.Teyzeciğime aciş şifalar versin bende baya merak etmiş
tim öpüyorum.

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

Ferayım,
Allah gelmiş geçmiş etsin..
Sıkıntılar son bulsun dilerim..
güzel günlere diyor,
anneciğine şifalar diliyorum canım.
sevgiler

anneminkizıyim dedi ki...

Canim gecmis olsun, annecigine acil sifalar dilerim,
sevgiler....

ozguluntarifleri dedi ki...

Ferkaycim cok gecmis olsun canim cok kotu gunler gecirmissiniz neyseki hayirlisiyla Annecigin sagligina kavusmus sevindim canim..Allah onlari basimizdan eksik etmesin bizlere bagislasin.
sevgiler.

dogada.blogspot.ru dedi ki...

Canım çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin bende arkadaşım tatili uzattı sanıyorum herşey bizler için zaman zaman aynı sıkıntıları yaşıyoruz beterin beteri var derler yeterki dermansız dert olmasınçok şükür iyileşiyormuş anneciğin dualarımız sizlerle sevgilerimle hayırlı cumalar

nesrin dedi ki...

Gecmis olsun, bazen geldi mi üstüste gelir. Hosgeldiniz, sevgiler...

Baharcicegi dedi ki...

canim cok gecmisler olsun insallah güzel günler bu kötü günleriniz unuttur
Annecigine sifalar dilerim
sevgiler

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails