Neyse inşallah bundan sonra böyle uzak kalmam.
Ben fazla balık sevmediğimi önceden söylemiştim. Sevmeyi bırak balığı ellemezdim bile, eşim temizler pişirir bizde yerdik. Artık alıştım ellemeyede, yemeyede, resimlerde de görüldüğü üzere
Levrekleri nasıl yaptığıma gelince.
Öncelikle patateslerimi halka halka doğrayıp hazırladım.
Fırın kağıtlarını balığı saracak şekilde kestim önce alta 3-4 dilim patates koyup üzerine levreği koydum levreğin üzerine tereyağı koyup kağıtları paketledim.
200-210 derecede 20-25 dakika kadar fırınladım, fırından çıkarıp balıkların üstünü açıp, tekrar balıkların üstü kızarıncaya kadar fırınladım,
Servise hazır..
14 yorum:
hoşgeldiniz:) balığı bende aksine çok severim..
elinize sağlık
sevgilerimle..
Bende çok severim her balığı hemde sevmesem şaşrdım hoş ben herşeyi severim:))Ellerine sağlık canım daha sık görüşmek dileğiyle
hoşgeldin canım.inşallah daha sık burda olursun.balık harika.ellerine sağlık.öpüyorum.
Ablam hoşgeldin ellerine sağlık.Balık
temizlemeyi sevmem yemesine bayılı rım:)))öpüyorum.
Bende eskisi gibi blogla ilgilenemiyorum tembellik iste bakalim ne zaman eski halime dönerim
baligi cok severim keske benim esimde yapabilse birak baligi hazir corbayi bile yapamaz
ellerine saglik canim cok öpüyorum
Hoşgeldin canım.
balığı çok severim ama pişirip önüme getiren olsa dahada çok severim:)
ellerine sağlık.
hoşgeldin hem de balıkla geldin:))) sağlıklı bir şekilde pişirdin amma hepsini bitirmişsin:)
şifa olsun sevgiler
Hoşgeldiniz:)
Bizde de neredeyse hafta da üç gün balık yenir. Kağıtta levrek mükemmel olmuştur. Ellerine sağlık sevgili Ferkay...
Sevgili arkadasim, öncelikle cok ama cok gecmisler olsun.... Diliyorum babanim eskisinden cok daha iyidir artik.... Sonrasinda ise sevgilerimle ellerinize saglik diyorum....
Balığı çok seven birisi olarak helede levrek olursa Feraycım sabah sabah aç karna bile yerim bu sene en çok tekir ve levrek pişirdim , çok iştah açıcı harika görünüyorlar ellerine sağlık canım sevgilerimle
balığı bende severim sık sık yaparım çok faydalı olduğu için ellerine sağlık canım nefis olmuş
sevgiyle kal
Sevgili Feray Hoşgeldin
Kızım sadece Levrek yiyor, bende aynı senin gibi yapıyorum. Ellerine sağlık arkadaşım..
canım benim iyiki uyardın.düzelttim hemen.170 derece olacaktı.teşkkk.sevgiler.
Balık helede fırında olursa bayılırım ellerinize sağlık,sevgilerimi bırakıyorum....
Yorum Gönder