2 orta boy kabak
2 yumurta
1 çay bard sıvı yağ
100 gr kaşar rende
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu tuz,karabiber
YAPILIŞI:
2 yufkayı ince şeritler halinde doğrayalım.
Kaşar hariç bütün malzemeleri derin bir kapta karıştıralım.
Yağlanmış tepsiye karışımı yayalım ve 180 derecede pişirelim.
Fırından çıkarmadan önce üzerine kaşar serpelim.
Çay saatinde isterseniz yoğurtla da servis yapabilirsiniz.
13 yorum:
güzel görünüyor ellerinize sağlık
mımmm nefis olmuş.kahvaltıya denemek isterim.sevgiler.
ne guzel olmus hemd e cok saglikli ellerien saglik Ferkay cim
Sevgiler
Sefa
Ablacım ellerine sağlık çok severim
sarmısaklı yoğurtla öpüyorum.
Çok severim, bol sebzeli börekleri. Sebzesi bol olunca doya doya yiyorum:))
Ellerinize sağlık.
Feray'cığım, güzel arkadaşım,
Nasılsın?
Çok zaman oldu "ses"leşmeyeli.
Herşey gönlünce olsun.
görüntü süper e tadıda öyledir
ellerine sağlık cnm
Feray'cığım,
Ben de seni özlüyorum, az haberleşir olduk ama hayat gailesi değil mi? Bu ara baklalı yöresel tarifler arıyorum, tazesiyle, kurusuyla, içiyle dışıyla yapılan -sizin oralardan tabii- varsa bildiğin paylaşır mısın? Sağolasın!
aniden gelen misafirlere cabucak yapilir pratik ve saglikli bir börek omus ferkaycim ellerine saglik
Hemde çok nefis bir börek olmuş canım Feray'cığım..Çok özledim seni tatlım benim..Öpüyorum kocaman..))
merhaba dökme demir tencere ve tavaları dökme demir tava linkinden satın alabilirsiniz.
Merhaba Feray hanım , güzel yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim..:)
Nasıl bir sorun olduğunu tam olarak anlatabilirseniz , siteye girilmiyor mu yoksa fotoğraflar mı açılmıyo çok merak ettim.Cevabınızı bekliyorum..
sevgiler
Çok güzel bir tarif. Tebrik ederim.
Yorum Gönder